Wednesday, July 4, 2018

MISAO, VOLJA, ČIN I MANIFESTACIJA

MISAO, VOLJA, ČIN I MANIFESTACIJA






Misao, volja, čin i manifestacija su jedna celina.
Tako prosto a zapravo sasvim logično. U čemu je onda problematika?
Problematika je u svesnosti. Što je niža svesnost to naizgled sve deluje odvojenije. Stiče se utisak da je delo potpuno nezavisno od misli ili volje. Ponekad se "dešavaju" slučajnosti kao izuzeci pa se misli da je to eto slučajnost ili bi ga neki nazvali sinhronicitet.
A zapravo, sve je sinhronicitet jer je sve deo iste celine i ne postoji drugačije.
Kontrola misli je ključ svega. Poznata, više puta citirina izreka " Kakve su ti misli, takav ti je život" to bukvalno i kaže.
Univerzum se ne može prevariti. Sve radi tako savršeno.
Mislim da je jasno šta nam je činiti ili ćemo se i dalje zavaravati majom.
Kada ne postoji ograničenost, tj kada ne postoje stege strukture, celina se doživljava kao živa realnost neopisivog blaženstva i očaranosti. Univerzum je otvoren za istraživanje, za razne načine samoizražavanja i pronalaska sebe, dajući formu za beskrajno mnogo svetova i samim tim više iskustava. Očaranost stvaranjem je beskrajna.




Na predavanjima " Sreća je put" su me pitali zašto držim predavanja i šta je moj interes u tome jer očigledno nije zarada od predavanja.
Interes je svih nas pa ih zato držim. Da svako ko ima i trunke volje može ostvariti da bude srećniji a samim tim i podići vibraciju ne samo svoju već i svih nas.
Možda niste znali ali sledeći stepen razvoja civilizacije je umetničko društvo.
Možemo li ga doseći?








4s.vital@gmail.com
http://vashomeopata.mojsajt.rs/



No comments:

Post a Comment