Friday, April 13, 2018


HOMEOPATIJA I VREME

Резултат слика за TIME IS GOING

Da li postoji bilo kakva povezanost između homeopatije i vremena?

Zavisi kako se posmatra. Vreme delovanja, vreme uzimanja, vreme reagovanja…puno toga.

No, ograničavam se samo na vaše vreme. Da, homeopatija i vaše vreme je najpreciznije moguće pitanje na koje pokušavam da dam odgovor.

Da bi ste se prepustili homeopatiji morate imati vremena za to. Odlučite se da ćete istu koristiti kao metodu koja će vam rešiti neke problema kao što je na primer glavobolja. Uzmete homeopatsko sredstvo i smatrate da ste završili? Da, u vašem vremenu to tako izgleda. Naviknuti smo da tako posmatramo a zapravo vidimo samo vrh ledenog brega i tako se ponašamo.

Posmatrajući iz ugla homeopate, jasno je da homeopata pokušava da pronađe rešenje za problem brega a ne samo vrha. Ponekad, klijent nema svoga vremena, odnosno, tako misli i zaista ga nema. Rezultat dejstva homeopatije na takvog klijenta biće promenljiv ali nikada zadovoljavajući.

Vaše vreme je vreme u kome se zapitate zašto mi se ovo dešava? Možete li se to zapitati dok idete sa obaveze na obavezu? Normalno je da ne možete dobiti valjani odgovor.

Takva pitanja se postavljaju kada ste relaksirani, kada radite nešto što vas čini srećnim, kada radite i pri tome se osećate ispunjeno. Upravo tada treba postavljati pitanja. Odgovori u tom vremenu biće valjani. Nakon toga možete doći kod bilo kog homeopate i homeopatsko sredstvo koje dobijete imaće maksimalnu efikasnost a vi se vratiti svom prirodnom, izvornom stanju. Tegobe će nestati.


No comments:

Post a Comment